Gratis fragt på alle ordrer 7-15 hverdage

Vi sidder klar til at hjælpe

Vi er med dig fra start til slut

Almindelige forespørgsler besvaret

Ofte stillede spørgsmål

Vi modtager alle almindelige betalingsmetoder, herunder Dankort, Visa, Mastercard og MobilePay.

Vi tilbyder flere fragtmuligheder og levering afhænger af dit valg.

Har du valgt gratis fragt leveres din pakke med PostNord og kan modtages i løbet af 7-15 hverdage. Har du valgt ekspres forsendelse leverer vi med DHL i løbet af 2-5 hverdage.

Efter, at din ordre er modtaget, vil den indenfor 24 timer blive pakket og sendt afsted. Du vil herefter modtage en mail med en sporingskode, hvor du kan følge forsendelsen fra start til slut.

Ja, alle priser er inkl. moms, og der er ingen uforudsete udgifter, udover fragtprisen (65 kr.), som du kan se i kassen ved betaling.

Hvis den vare, du leder efter, er udsolgt, vises den som “udsolgt” på produktsiden. Du kan tilmelde dig en venteliste, så sender vi dig en besked så snart varen er på lager igen.

Vi sender til hele Danmark og alle EU lande. Du kan enten vælge gratis fragt eller ekspres levering. Ekspres fragt i DK koster 65,- og 85,- til andre EU lande.

Men i princippet sender vi til hele verden. Priser og leveringstider kan dog variere uden for EU. Så hvis du er en ensom dansker et sted derude i verden, så send os en mail til info@bcork, så finder vi en løsning 🙂

Ja, det kan du sagtens. Hvis du har foretaget et køb efter kl.9, kan du ændre ordren frem til kl. 9 den efterfølgende dag. Ellers skal du lægge en separat bestilling.

Rigtig godt spørgsmål! Jo, du handler helt og aldeles med en dansk online butik og du er 100% dækket af dansk købelov. Alle henvendelser retter du til os.

Du modtager din vare direkte fra korkens land, Portugal. Ved, at du modtager varen direkte fra vores leverandører, kan vi holde omkostningerne nede og dermed tilbyde dig fornuftigere priser. Så du sparer på unødig logistik og en masse administrative omkostninger. Det synes vi nemlig er kedelige penge.

Men skulle du ønske at komme i kontakt for yderligere forspørgsler, fortryder dit køb eller ønsker at reklamere, er det os du har med at gøre.

Brug for mere hjælp?

Send os en besked

Email: info@bcork.dk

Vi svarer som regel inden for 12 timer

Fortydelser/reklamationer? Besøg vores returcenter her.

Gratis fragt

7-15 hverdage

Ekspres levering

2-5 hverdage

Ekspres fragtpris

65 Kr. (DK) - 85 kr. (EU)

Nem returnering

Refundering eller ombytning