Gratis fragt på alle ordrer 7-15 hverdage

Vores Historie

Fra vision til bæredygtigt kork fashion

ERKENDELSEN

Tid til forandring

Hos Bcork har vi indset, at vi som mennesker har behov for at stå frem, være unikke og være smukke. Men vi lever i en tid, hvor der er behov for alternativer til vores livsstil. Masseproduktion, rovdrift på naturressourcer og en overhyped modeindustri, har for mange mennesker nået et kvalmepunkt. Det er tid til at finde alternativer. Det er tid til igen at leve i synergi med vores natur. Inden det er for sent.
BEGYNDELSEN

Jagten på alternativet

Derfor gik vi på jagt. Der måtte findes et alternativ. Et alternativ, hvor naturen giver ud af sine skønne goder på en måde, hvor krav til modernitet kan opnås, men uden at skade vores miljø. Vi ledte efter et bæredygtigt alternativ.
LØSNINGEN

Sand bæredygtighed

Undskyld. Vi ved godt, at bæredygtighed er et lidt udvandet begreb, men vi fandt en løsning. I Portugals skønne skovområder gemte der sig en sand juvel. Faktisk gemte den sig ikke. Den har stirret på os hele tiden. For portugisere har der været en årelang tradition for høstning af barken af det smukke Kork egetræ. Vi fandt ud af, at denne geniale tekstil ressource var til andet end kedelige opslagstavler, køkkengulve og korkpropper, som vi kender det fra Danmark. Faktisk skåner vi miljøet ved at pille barken af korkeg. Det kan du læse mere om her. 

MISSIONEN

Feel it to believe it

Det er ikke som du tror. Kork er et utrolig let, dejlig blødt og glat materiale. Og så er det enormt slidstærkt og holdbart. Det er derfor, det egner sig så godt til smukke kork tasker, som dem vi har i vores shop. Vi har alt fra dame håndtasker, til kork rygsække, tegnebøger til herrer, til elegante skuldertasker og endda smarte og farverige kasketter. Hvis du er personen, der ønsker at træffe bevidste, miljørigtige valg og samtidig være unik, så er du landet det rette sted. Vi har gjort det til vores mission at udbrede budskabet om de bæredygtige tasker og kork accessories, der gavner både os og naturen.

VORES PARTNERE

Et stykke af Portugal

Det var helt oplagt at rette blikket mod Portugal, som er kendt for sine enorme skove, der er fyldt med Kork egetræer. Men det var ikke nok. Vi ville nemlig kun samarbejde med producenter, som matchede vores værdier. Alle vores samarbejdspartnere har en høj etik, vægter bæredygtighed og masseproducerer ikke deres produkter. Alle produkter er håndlavede med veganske materialer af høj kvalitet fra start til slut.

Det er vores rejse. Og den er kun lige begyndt…
Be nice to nature, Bcork

Our incredible team are here for you

Nicole Williams

Company Director
"Profit in business comes from repeat customers; customers that boast about your product and service, and that bring friends."

Bjorn Gunnarson

Head of Design
"Loyal customers, they don’t just come back, they don’t simply recommend you, they insist that their friends do business with you."

Charlotte Banks

Research & Development
"You’ll never have a product or price advantage again. They can be easily duplicated, but a strong customer focus can’t be copied."

Sam Gallagher

Customer Support
"Get closer than ever to your customers. So close that you tell them what they need well before they realize it themselves."
I’m so happy with the service from Shoptimizer – my order was delivered within 48 hours and the thought and care they put into their products really stands out. Plus, their support is just awesome!
Sean Walsh
London, UK
Fabulous top bought as a birthday gift for a friend who wears it almost every day. Smart packaging which looks exciting and special. Very good on delivery. Will purchase it again as a gift and for myself!
Astrid Sorensen
Oslo, Norway

In the press

Gratis fragt

7-15 hverdage

Ekspres levering

2-5 hverdage

Ekspres fragtpris

65 Kr. (DK) - 85 kr. (EU)

Nem returnering

Refundering eller ombytning